HR Solution Event

  • Geschreven door Jitske Barneveld
  • Categorie: Reportages
  • Hits: 8186

HR Solution Event

Op 30 november 2017 hebben de deelnemers van het HR Solution Event kennisgemaakt met de solutions die het werkend leven makkelijker maken, en hebben sprekers van KLM, TomTom en ABN AMRO hun learnings gedeeld over het ontwikkelen van solutions. Lees hieronder het sfeerverslag.

Beeldverslag

Podcasts

Beluister nu de podcasts die zijn opgenomen tijdens het HR Solution Event! We behandelen 3 hoofdthema's waarin de experts vragen beantwoorden als "Wat is het belangrijkste gebied waarop een medewerker zich moet ontwikkelen om klaar te zijn voor de toekomst?" en "Wat is het belang van automatisering in HR?"

Podcast Tech: AFAS Software, Revel8 en Knollenstein Technologies aan het woord.

Podcast Learning & Development: RMMBR, Parcours en Tsuru aan het woord. 

Podcast The Employee Journey: Truqu, Keencorp, Integron en Growpromoter aan het woord.

 

Foto's

Storify 

HR Tech Event

  • Geschreven door Jitske Barneveld
  • Categorie: Reportages
  • Hits: 9972

Op 20 juni zijn we back to the future gegaan tijdens het HR Tech Event. Op de markt stonden verschillende stands die de meest geavanceerde apps, software en andere technologische oplossingen voor HR hebben laten zien. Terwijl je een glimp van de toekomst kreeg, heb je kunnen luisteren naar inspirerende sprekers. 

Beeldverslag


Podcast met een sfeerverslag van de dag


Foto's 


Storify 

HR Aan Zet!

HR Aan Zet! gaat over de flexibilisering van de arbeidsmarkt. De flexibilisering van de arbeidsmarkt gaat in rap tempo door. Het aantal zelfstandig professionals neemt toe en afgestudeerden starten steeds vaker direct als ondernemer. Zo wordt het binden van specialisten aan de organisatie met de dag moeilijker. Ben je HR- of Inhuurprofessional en behoort de inhuur van externe professionals en het managen van de flexibele schil tot jouw taken? Of zie je deze verantwoordelijkheid steeds meer verschuiven naar je rol als HR-professional? Dan is HR Aan Zet! iets voor jou. 

Sfeerverslag 2016

Sfeerverslag 2015

Leadership Experience:

Op 6 oktober 2016 heeft de unconference Leadership Experience plaatsgevonden, waarbij de deelnemers hebben ervaren wat je nodig hebt om transitie(s) naar organiseren in de toekomst beter te kunnen begeleiden. Lees meer over deze inspirerende dag!

De dag in tweets

HRhackathon

De HRhackathon is geen event. Het is een dag hard werken. Ondersteund en geĆÆnspireerd door wetenschappers, HR directeuren en innovatieve HR oplossingen door start-ups. Je bepaalt zelf wat jouw case is, wie je meeneemt en hoe jouw programma van de dag eruit ziet. Jij hebt de regie, een garantie op maximale opbrengsten, die aansluiten bij jouw praktijk.

Sfeerverslag 2016

 

Log in