Onregelmatige Diensten | 9 november 2017

 Onregelmatige Diensten |  9 november 2017

Omschrijving

WAAR HET OM DRAAIT BIJ ONREGELMATIGE DIENSTEN

Doorwerken tot na je 65ste in onregelmatige diensten. Dat is natuurlijk niet zomaar wat. Als werkende heb je ooit gekozen voor afwisseling, extra toeslagen of gewoon je passie. Je hebt een vak geleerd en gaat vol energie aan de slag. Maar eigenlijk ben je geheel onvoorbereid op hoe je omgaat met een onregelmatige werk- en levensstijl. Daar moet je dan vaak helemaal je eigen weg in zien te vinden.

Als werkgever of operationeel leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de resultaten en het welbevinden van je medewerkers. Je streeft naar een hoge productiviteit met mensen die goed in hun vel zitten. Een gemotiveerd team met medewerkers die het naar hun zin hebben en de verlangde bijdrage leveren. Mensen met volop energie, die lekker vitaal zijn en in goede gezondheid werken en leven. Onregelmatige werktijden zijn extra belastend. Met doelbewust roosteren kun je hierin voor een deel tegemoet komen. Maar het verlangt ook een bijpassende levensstijl van de medewerkers. Een gezamenlijk belang waarbij de behoefte groeit aan bewustwording, kennis, inzicht en praktische handvatten.

Als HR verantwoordelijke wil je bijdragen aan een succesvolle organisatie en het behalen van de strategische doelstellingen. Daarvoor wil je de medewerkers faciliteren en ondersteunen. Waarbij je de focus verlegt van ziekteverzuim naar de versterking van succesvol gedrag. Bij onregelmatige diensten valt er nog een wereld te winnen. Dat doe je door een bijdrage te leveren aan de bewustwording van de medewerkers. Zo leren zij omgaan met alle belangrijke facetten van een onregelmatige werk- en levensstijl vanuit concrete en praktische handvatten en tips.

Weten hoe je dit als HR verantwoordelijke doet? Daar vertellen we graag alles over bij ons inspirerende en praktische Congres ‘Waar het om draait bij Onregelmatige Diensten’ Met alle informatie over onze unieke en doeltreffende aanpak die zich al voor meer dan 10.000 mensen in onregelmatige diensten heeft bewezen.

Meer weten over het programma en de inhoud? Download hier de brochure. 
Aanmelden kan via deze link

Inschrijven

  • Bedrijfsnaam:Congres | Duurzaam Inzetbaarheid Centrum
  • Datum: -
  • Locatie:Rotterdam
  • Investering:Vanaf €395,- ex BTW
  • Aanmelden

Sponsoren

Log in