Congres over Duurzame Inzetbaarheid in the 21st Century | 31 mei 2018

Congres over Duurzame Inzetbaarheid  in the 21st Century | 31 mei 2018

Implementatie van een toekomstbestendig duurzaam beleid

Ook in 2018 staat Duurzame Inzetbaarheid hoog op de HR-agenda. Uit onderzoek blijkt echter dat de implementatie van DI voor veel organisaties complex is. De 10e editie van het congres Over Duurzame Inzetbaarheid van PW. helpt HR-professionals daarom met het implementeren van een toekomstbestendig duurzaam beleid. Aan de hand van theorie, best practices en workshops door de kenners op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Een effectieve combinatie van theorie en praktijk
-Prof. dr. Aukje Nauta deelt 'traditiegetrouw' de resultaten van het Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid en kijkt naar de '21st century needs' binnen organisaties voor een duurzaam beleid. In 2017 werd haar keynote beoordeeld met een 8,1
-Albert Goldsteen vertelt meer over de invloed van nieuwe technologie op de arbeidsmarkt, werk en duurzame inzetbaarheid
-Met DSM FIT als succesvol en gestructureerd voorbeeld helpt Jeroen Kluymans u verder bij de uitvoering van uw DI-beleid
-De vertaling naar de praktijk staat ook centraal bij de keynote van Sonia Sjollema, directeur van de NSvP. Zij deelt praktisch adviezen bij een duurzaam HR-beleid.

In diverse workshops gaat u aan de slag met thema's als job carving, HR Analytics, efficiënt werken voor meer energie en flow in teams en een futureproof DI-beleid.

Tarieven
Deelname aan het Congres Over Duurzame Inzetbaarheid bedraagt € 425,- per persoon.

Collegakorting
Indien u samen met een of meer collega's komt dan betaalt u slechts € 325,- per persoon.

Meer weten over het programma, de keynotes en te volgen sessies? Kijk snel op de website. Weet u genoeg en wilt u zich aanmelden? Dat kan via onderstaande button.

Over-DI-980x260 >  Congres over Duurzame Inzetbaarheid  in the 21st Century | 31 mei 2018 | HRuniversity - Verbindt werken en leren

• Bedrijfsnaam:Congres | Vakmedianet
  • Locatie:Utrecht
  • Investering:€425,- ex BTW (ook teamticket mogelijkheden)