Master Experience Personal Leadership "Being on Mission" | 29 september 2017

 Master Experience Personal Leadership "Being on Mission" | 29 september 2017

Omschrijving

Mark McGregor, schrijver van het boek “Being on Mission”, komt 29 september 2017 speciaal naar Nederland voor een publiek event. 

Being on Mission Experience...

Herken je enkele van de onderstaande gedachtes?

  • -Wat is voor mij nu echt belangrijk en hoe bereik ik dit?
  • -Ondanks het feit dat ik mijn eigen prioriteiten stel word ik geleefd!
-Wat maakt dat ik het niet voor elkaar krijg om het team op een hoger niveau te krijgen? 
-De veranderingen volgen elkaar op, middelen worden steeds beperkter, maar de druk op resultaten en KPI’s blijft: hoe behoud ik mijn rust en lever ik ook de kwaliteit die ik wil?
-Hoe creëer ik meer balans tussen leven en werk?

Mark, voormalig internationale hockeycoach en manager beschrijft in zijn boek ”Being On Mission” de 10 principes van leiderschap, zakelijk en persoonlijk. Hoe mensen zichzelf kwijt raken in de drukte van het dagelijkse leven en dan de weg terug vinden. Het verhaal is gebaseerd op een compilatie van waargebeurde persoonlijke verhalen met voor iedereen herkenbare onderdelen

Als internationaal gewaardeerd spreker, trainer en coach draagt hij op inspirerende en persoonlijke wijze uit waar hij voor staat. Zijn praktische en methodische benadering heeft een diepe filosofische grondslag: volgens hem leiden alleen dié keuzes, die verankerd zijn in een visie en gekoppeld zijn aan kernwaarden, tot duurzame verandering. Het effectieve aan zijn methode is de combinatie tussen praktijk, diepgang en resultaat. Zelfreflectie zonder actie is geen optie bij Mark. Oude paradigma’s worden bloot gelegd. Vervolgens reikt hij praktische handvatten aan om nieuwe keuzes te kunnen maken en resultaten te bereiken in overeenstemming met wie je ten diepste bent. Alleen dan ontstaat alignement en geluk. Of, zoals hij het zelf zegt: “Leadership is a choice, it's not a formal position.”

Nu de vraag toeneemt naar zijn filosofie en aanpak heeft Mark met zorg een team van professionele leiderschapstrainers gekozen en opgeleid om zijn gedachtegoed te verspreiden.

Met veel enthousiasme nodigt dit team je nu uit voor Mark’s inspirerende en interactieve open Masterclass, waarin je de kans krijgt zijn methode te ervaren. 

Via de volgendelink: Being on Mission Experience kun je kaarten bestellen. 

Van harte hopen wij je op 29 september te kunnen verwelkomen!

Inspirerende groet,

Being on Mission Team

Inschrijven

Het aantal plaatsen is beperkt, betaling via de website is je garantie op een plek.

  • Bedrijfsnaam:Event | Being On Mission
  • Datum: -
  • Locatie:Amsterdam
  • Investering:1 persoon 99 euro, bij meer 75 euro p.p. incl. BTW
  • Aanmelden

Sponsoren

Log in