Next Step Festival | 1 september 2017

Next Step Festival |  1 september 2017

Next Step Festival
Ben je op zoek bent naar een volgende stap in je loopbaan, naar ruimte voor je dromen en idealen, of een nieuwe stap in samenwerking? Dan is het Next Step Festival op vrijdag 1 september de uitgelezen kans om daar werk van te maken!

Om je fantasie en inspiratie ruim baan te geven, organiseren wij ter gelegenheid van ons 20-jarig jubileum het Next Step Festival. Een dag waarop we jou met workshops, inspirerende verhalen en praktijkervaringen dichter bij jezelf én in contact met anderen willen brengen. Zodat je aan het einde van de dag de inspiratie hebt opgedaan om je eigen olifantenpaadje te verkennen en een Next Step te ontdekken.

Maak ruimte in je agenda voor een inspirerend programma vol bijzondere ontmoetingen, lezingen en workshops die jou helpen je Next Step te bepalen. Behalve voor lezingen en workshops is er natuurlijk ook ruimschoots gelegenheid voor lekker eten en drinken, muziek en beweging, ontspanning en ontmoeting.

Wat levert deelname aan het festival je op?
- Inspiratie om organisatieverandering en leren anders aan te pakken
- Een kennismaking met de wijsheid van je lichaam en je onbewuste
- Handvatten om teams te inspireren tot zelfsturing
- Inspiratie voor jouw next step

Waar en wanneer?
Het festival vindt plaats op vrijdag 1 september in Het Bomencentrum in Baarn. Een prachtige locatie waar binnen en buiten in elkaar opgaan, bovendien goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Het programma start om 10.00 uur en loopt door tot 17.00 uur.

Tickets bestellen
Tickets bestel je op de website van SchoolvoorCoaching. Kom je met meerdere personen, dan profiteer je van een extra aantrekkelijk tarief.

Het_Next_Step_Festival-SchoolvoorCoaching >  Next Step Festival |  1 september 2017 | HRuniversity - Verbindt werken en leren

• Bedrijfsnaam:Event | SchoolvoorCoaching
  • Locatie:Baarn
  • Investering:Op de website vind je verschillende opties