Hogere performance met de ‘5 Moments of Need’ door Bob Mosher | 25 september 2018

 Hogere performance met de ‘5 Moments of Need’ door Bob Mosher | 25 september 2018

Omschrijving

Workshop 5 Moments of Need™ dinsdag 25 september

Met praktijkvoorbeelden van Arkin en de Sociale Verzekeringsbank.

Tijdens de workshop gaat Bob Mosher in op het moderniseren van het leren op de werkplek en het praktisch implementeren van 70:20:10, waarbij informele en sociale leervormen een steeds belangrijkere rol krijgen. 70:20:10 is gebaseerd op het principe dat 10% van het leren plaatsvindt in een formele, klassikale en e-learning setting, 20% via coaching en 70% tijdens het werk, op de werkplek zelf. Hoe geef je concreet invulling aan deze ‘70’ component? De wetenschappelijk onderbouwde ‘5 Moments of Need’ aanpak van Bob Mosher en Conrad Gottfredson biedt daarbij ondersteuning.

Hogere performance met ‘5 Moments of Need’

Het ‘5 Moments of Need’ model is een praktisch model voor het realiseren van een hogere performance. Het gaat uit van 5 momenten waarop professionals informatie nodig hebben en waarop zij leren. De vijf momenten van leerbehoefte zijn: (1) Wanneer je iets voor de eerste keer leert, (2) wanneer je meer wil leren, (3) wanneer je probeert toe te passen en/of te onthouden, (4) wanneer er iets fout gaat en (5) wanneer er zaken veranderen. Het leren wordt binnen deze aanpak gekoppeld aan de performance van de medewerkers, waardoor het rendement van leren direct meetbaar wordt.

Reserveer jouw plek

Wil jij deelnemen aan dit exclusieve event op 25 september a.s. met Bob Mosher en alles te weten komen over het toepassen van Performance Support volgens het ‘5 Moments of Need’ model? Reserveer dan alvast jouw plek door je aan te melden via . Het event is uitsluitend toegankelijk voor Learning & Development (HR) professionals van bedrijven en organisaties.

Inschrijven

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar .

  • Bedrijfsnaam:Event | Xprtise
  • Datum: -
  • Locatie:'s-Hertogenbosch
  • Investering:125 euro excl. btw
  • Aanmelden

Sponsoren

Log in