Training mindfulness in je werk of studie | 24 januari 2019

 Training mindfulness in je werk of studie | 24 januari 2019

Omschrijving

Van mind full...

Je hoofd zit vol met lijstjes, plannen en gedachten. Je voelt vaak spanning en onrust in je lichaam. Regelmatig heb je het gevoel hard te werken, maar aan het eind van je werkdag heb je toch niet gedaan wat je wilde en ben je 'op'.

Naar mindfull

Na de training maak je meer zelfbewuste keuzes en kun je je beter focussen op je taken. Je weet rust en concentratie af te wisselen. Je bent beter bestand tegen stress en hebt meer zelfvertrouwen. En vooral beleef je het hier en nu intenser en geniet je meer.

Door oefenen en ervaren

Mindfulness is geen theorie. Je leert door oefenen en ervaren. Elke bijeenkomst doe je verschillende aandachtsoefeningen; zowel liggend, zittend als bewegend. Ook thuis of op je werk oefen je dagelijks 3 kwartier. Daardoor verscherp je je opmerkzaamheid. En vergroot je je zelfbewustzijn, vertrouwen en veerkracht.

Over deze training

In 8 bijeenkomsten van 2 uur en een stiltedag van 8 uur maak je grondig kennis met mindfulness. Je investeert €675 en dagelijks 45 minuten aan oefening. Jouw opbrengst is meer mindfulness in je werk of studie. Tip: als ZZP'er of werknemer kun je gebruik maken van persoonsgebonden of fiscale aftrek van studiekosten .

Over de trainer

Rutger van der Windt is senior trainer bij Avant Business en gespecialiseerd in persoonlijk leiderschap, mindfulness en stresspreventie. Rutger is een ervaren MBSR-trainer. Hij heeft diverse mindfulness trainingen en retraites gevolgd. Zijn stijl is nuchter, luchtig en humoristisch.

Inschrijven

Stuur een e-mail naar  of bel 085-0499180 om je in te schrijven. Na aanmelding en betaling van de factuur die wij je toesturen, is je inschrijving definitief en sturen wij je alle gegevens over de training.

Er zijn maximaal 12 plaatsen dus wees er op tijd bij!

Aanmelden >>

Inschrijven

  • Bedrijfsnaam:Event | Avant Business
  • Datum: -
  • Locatie:Rotterdam
  • Investering:€675,-
  • Aanmelden

Sponsoren

Log in