Schrijven van vacatureteksten | 30 mei 2017

 Schrijven van vacatureteksten | 30 mei 2017

Omschrijving

Betere respons met online vacatureteksten

Vacatureteksten zijn nog steeds het meest gebruikte middel binnen arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Tijdens deze workshop krijgt u handvatten om uw vacatureteksten te optimaliseren. Van doelgroepgerichtheid tot online vindbaarheid (SEO). Van optimale indeling tot selecterend vermogen.

Tijdens de e-training een week voorafgaand aan de workshop leert u alles over de randvoorwaarden voor een goede vacaturetekst. Tijdens de workshop brengt u de theorie direct in de praktijk tijdens opdrachten en oefeningen met uw eigen vacatureteksten. Tenslotte kunt u na afloop een herschreven vacaturetekst voorleggen aan de docent voor een-op- een feedback.

Blended workshop in 3 stappen

De workshop Schrijven van vacatureteksten combineert online en offline leren voor optimaal effect en bestaat uit 3 onderdelen:

1. e-Training

Een week voorafgaand aan de workshop volgt u een e-training waarin we stil staan bij de randvoorwaarden voor het schrijven van goede vacatureteksten.

2. Workshop

Klassikale workshop in Amersfoort waarin we aan de hand van theorie en voorbeelden vooral aan de slag gaan met het optimaliseren van eigen vacatureteksten.

3. Een-op- een feedback

Na afloop van de workshop kunt u een herschreven vacaturetekst voorleggen aan de docent voor een-op- een feedback.

Combitarief

Schrijf u in voor zowel de blended workshop Schrijven van vacatureteksten als Sourcing & search en u ontvang € 290,- combikorting. U betaalt slechts € 1.000,- i.p.v. € 1.290,-. Bij inschrijving voor beide trainingen, wordt de korting direct door ons verrekend.

Kijk voor meer informatie of het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Nog vragen?

Neem voor meer informatie contact op met Anja van Kemenade, , tel. 088 730 28 88.

Inschrijven

  • Bedrijfsnaam:Workshop | Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
  • Datum: -
  • Locatie:Amersfoort
  • Investering:€ 645,- excl. BTW
  • Aanmelden

Sponsoren

Log in