Next Step Workshop | 5 oktober 2017

Next Step Workshop |  5 oktober 2017

Next Step Workshop

Maak kennis met SchoolvoorCoaching

SchoolvoorCoaching is de plek waar je jouw vakmanschap in coaching uit kunt bouwen. Dat vraagt veel van je, maar levert je ook blijvend resultaat op in al je zakelijke én persoonlijke gesprekken. Je versterkt je repertoire om met lastige gesprekssituaties om te gaan, je reageert directer en kunt de gevolgen van je aanpak beter voorspellen. Persoonlijke groei en stressbestendigheid is daarvan een vanzelfsprekend gevolg. Wij noemen dit ReflAction.

In deze workshop maak je kennis met onze visie op de psychologie van coaching en ervaringsgerichte aanpak. Je doet een aantal oefeningen om te onderzoeken wat een Next Step voor jou kan zijn. Zo ervaar je direct onze unieke werkwijze. Je krijgt informatie over onze programma’s en een advies over jouw Next Step.

Voor wie is deze workshop bedoeld?
Je bent manager, adviseur, projectleider, HRM-adviseur, (aspirant-)coach, of hebt een vergelijkbare rol. Je werk- en denkvermogen zijn op hbo- of wo-niveau. Je wilt jezelf verbreden door je coach- en communicatievaardigheden te versterken, zodat je effectiever kunt kiezen voor passende interventies.

Waar en wanneer?
Op 5 oktober vindt deze workshop plaats in B.Amsterdam (B2). Het programma start om 13.30 uur en loopt door tot ongeveer 16.30 uur. Deelname is gratis. Voorafgaand aan de workshop vul je ter voorbereiding een korte vragenlijst in. Zo vergroot je het rendement van je deelname.

Aanmelden
Aanmelden kan via de website van SchoolvoorCoaching. Voor deelname aan de workshop in B.Amsterdam (B2) kies je voor de workshop op 5 oktober.

• Bedrijfsnaam:Workshop | SchoolvoorCoaching
  • Investering:Gratis