The Future of Work | 26 januari 2017

Executive program The Future of Work

De impact van de snel veranderde wereld op werk, werknemers en organisaties.

LEES SNEL VERDER, EN BEKIJK HOE JE WEL €300,- KUNT BESPAREN DOOR JE AAN TE MELDEN VIA HRCOMMUNITY!

De wereld van werk verandert fundamenteel in de komende decennia. De voortschrijdende vergrijzing en de toename van onze levensverwachting heeft gevolgen voor de manier waarop wij in ons levensonderhoud gaan voorzien. Tegelijkertijd zullen disruptieve technologische ontwikkelingen hun impact krijgen op de vraag naar werk. En worden organisaties fluïde; de harde kern van bedrijven wordt klein en er komen meer flexibele schillen omheen. Vaste contracten worden schaarser dan ooit. De behoefte aan toptalent groeit. Overheden treden terug en laten meer over aan de samenleving en de eigen verantwoordelijkheid van burgers en bedrijven. Het sociale vangnet zal veranderen. De kans dat baanzekerheid wordt geboden, wordt een illusie; daarvoor in de plaats komt waarschijnlijk een bijdrage aan de employabilitykans van de mens.

In dit programma analyseren we de veranderingen in de macro-omgeving (technologie, economie, demografische ontwikkelingen en dergelijke) en hun mogelijke uitwerking op organisaties, mensen (werknemers) en het systeem (de arbeidsmarkt, scholing, sociale zekerheid).

Voor wie
Dit programma is voor (HR)professionals, beleidsmedewerkers en managers binnen het bedrijfsleven of overheid. Je loopt tegen verandervraagstukken aan waar je met behulp van wetenschap en praktijkcasussen tot nieuwe inzichten komt. Zo ben jij voorbereid op The Future of Work in deze toenemende onzekere en complexe maatschappij.

Aanmelden met korting
Meld je nu aan via de volgende link. Als je vervolgens bij Opmerkingen de code HRcommunity vermeldt, krijg je een geweldige korting van wel €300,00 en betaal je geen €2495,- excl BTW maar slechts €2195,- excl BTW

Download de brochure voor meer informatie>>

P_INFO >  The Future of Work | 26 januari 2017 | HRuniversity - Verbindt werken en leren