UvA Masterclass The Future of Work | 6 april 2017

UvA Masterclass The Future of Work |  6 april 2017

Executive program The Future of Work

De impact van de snel veranderde wereld op werk, werknemers en organisaties.

LEES SNEL VERDER, EN BEKIJK HOE JE WEL €300,- KUNT BESPAREN DOOR JE AAN TE MELDEN VIA HRCOMMUNITY!

De wereld van werk verandert fundamenteel. Digitalisering, automatisering en robotisering faciliteert werk, creëert nieuwe banen, maar maakt ook veel arbeid overbodig. Markten kenmerken zich door meer turbulentie en onzekerheid. Marktdynamiek die werkgevers stimuleert wendbaar te blijven en gebruik te maken van een grotere flexibele schil arbeidskrachten. Tegelijkertijd wordt de roep om herziening van de sociale zekerheid en het arbeidsrecht groter, maar lijkt er sprake te zijn van een impasse op deze dossiers in een sterk versnipperd politiek speelveld.

In deze impasse polariseert de arbeidsmarkt op diverse fronten. Regionale verschillen nemen toe en werk en inkomen vereisen een steeds grotere zelfredzaamheid van burgers. In 7 bijeenkomsten zetten we de gevolgen op een rij van de impact van de snel veranderde wereld op werk, werkenden en organisaties.

Het programma bestaat uit 7 bijeenkomsten (modules). Alle onderwerpen en vragen die behandeld worden zijn in onderstaande link (afbeelding) brochure terug te vinden.

• ·Module 1: De toekomst van de werkende mens
    De betekenis van werk in het leven van de verschillende generaties

• ·Module 2: Disruptieve veranderingen in samenleving en markt
    De impact van de (disruptieve) onderstromen op organisaties, werk en werkenden

• ·Module 3: Engagement
    Factoren die van invloed zijn in een (overheids)organisatie om verschillende mensen in beweging te krijgen

• ·Module 4: New Organizations: de transitie
    Transformatie van een organisatie. Ervaring van dichtbij

• ·Module 5: Social responsibility
    Hoe kunnen we diverse groepen binnen de organisatie aan boord houden

• ·Module 6: People practices (hiring, rewarding)
    Nieuwe practices in het aannemen, belonen en ontwikkelen van mensen

• ·Module 7: Eind presentatie:  Transformatie in je eigen organisatie

Voor wie
Dit programma is voor (HR)professionals, beleidsmedewerkers en managers binnen het bedrijfsleven of overheid. Je loopt tegen verandervraagstukken aan waar je met behulp van wetenschap en praktijkcasussen tot nieuwe inzichten komt. Zo ben jij voorbereid op The Future of Work in deze toenemende onzekere en complexe maatschappij.

Aanmelden met korting
Meld je nu aan via de volgende link. Op het inschrijfformulier graag vermelden bij opmerking: ‘via HRCOMMUNITY’ dan wordt de korting automatisch doorberekend en betaal je geen €2495,- excl BTW maar slechts €2195,- excl BTW!

Future_of_Work_UVA_april >  UvA Masterclass The Future of Work |  6 april 2017 | HRuniversity - Verbindt werken en leren

• Bedrijfsnaam:Leergang | University of Amsterdam
  • Investering:€2495,00 excl BTW NU MET WEL €300,00 KORTING ALS JE JE AANMELDT VIA HRCOMMUNITY