True North | 4 oktober 2017

 True North |  4 oktober 2017

Omschrijving

Ontdek je True North op 4, 5 en 6 oktober 2017
Een inspirerende 3 daagse reis naar Terschelling voor HR verantwoordelijken in de zorg

Waarom?
De koersverandering in de zorg is ingezet. Flexibel, continu innovatief en wendbaar organiseren wordt de norm. Ook HR ontkomt niet aan de transformatie in de zorg. Wat verandert er aan de positie van HR in een sterk veranderende organisatie? HR is harder nodig dan ooit te voren en is de drijvende kracht achter organisatieverandering. Hierbij draait het minder om beheren en control en meer om Change en Change Zorg. In samenwerking met Integration organiseert HR2020 een driedaagse reis voor HR verantwoordelijken in de zorg. Je gaat intensief met vakcollega’s op zoek naar een aantal nieuwe leidende principes die je gaan helpen bij het creëren van een nieuwe context voor mensgericht organiseren. Tevens krijg je handvatten mee om de verwachte voortrekkersrol die van jou als HR verantwoordelijke hierbij wordt verwacht in te kunnen vullen.

De 3-daagse
Tijdens deze driedaagse op Terschelling is er tijd voor jezelf, waarin jij je eigen reis vorm geeft. We gaan intensief aan de slag met de genoemde vraagstukken, specifiek gericht op het HR vakgebied. Waarvoor je in de hectiek van alle dag soms de tijd niet neemt en je met andere vakcollega’s op zoek gaat naar een aantal leidende principes om deze (intrinsieke) beweging te stimuleren. En handvatten worden geboden om de verwachte voortrekkersrol in te kunnen vullen. Wij bieden je de ruimte en dagen je uit om de kern van je vraag te onderzoeken. Je schatkist te vullen met waardevolle inzichten, waardoor je jezelf nog beter op de kaart kunt zetten.

Werkwijze
Een moment van bezinning in een authentieke boerderij op Terschelling. Waar we voor en met elkaar aan de slag gaan. Met ‘echte’ aandacht voor elkaar en elkaars vraag. Waarbij we gebruik maken van alle natuurlijke elementen die het eiland te bieden heeft. Dat kan zijn tijdens een wandeling op het strand, een goed gesprek bij de open haard of gezamenlijk het diner voorbereiden in een ontspannen omgeving. Gelegenheid om als groep te werken maar ook, als de behoefte daar is, om individueel met een van de guides iets aan te pakken. Of het nu gaat om jouw talent en passie, het vinden van de voor jou juiste balans; het gaat om jou! Je gaat ervaren hoe je de wind in de zeilen kunt krijgen en laveren bij tegenwind. Dit alles op een verrassende, confronterende en onderzoekende manier.

Voor wie
Je weet dat er anno 2018 iets anders van jou als HR-leider wordt verwacht en je vraagt je af: ‘Hoe geef ik dit de komende jaren vorm?’. Je hebt de behoefte om dit met 'vakgenoten' te verkennen en gaat de uitdaging aan om je eigen stijl en rol onder de loep te nemen. Gezamenlijk te onderzoeken wat er nodig is om het HRM vakgebied verder professioneel uit te bouwen.

Algemene informatie
Data:
4, 5 en 6 oktober 2017.

Persoonlijk intakegesprek in overleg.
De driedaagse reis start op woensdag 4 oktober in de ochtend in Harlingen waarna je om 9.45 uur met de langzame boot naar Terschelling vertrekt en eindigt vrijdag in de namiddag 6 oktober. Je gaat met de snelle boot van 16.15 uur terug. Voorovernachting op eigen kosten van dinsdag op woensdag in Harlingen is mogelijk (eventueel via ons te verzorgen). De investering van deze unieke drie daagse reis, inclusief persoonlijk intakegesprek, TravelMap, materiaal- en arrangementskosten, bedraagt € 1880,00, excl. BTW.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie?
Download de brochure.

Ook staan Gerard, Bert en Maria je graag te woord:
/ 06 21 55 44 24
/ 06 53 15 26 22
/ 06 20 01 9895

Inschrijven

  • Bedrijfsnaam:Leergang | HR2020
  • Datum: -
  • Locatie:nvt
  • Investering:€1880,- excl. BTW
  • Aanmelden

Sponsoren

Log in