POST HBO Leergang Employee Experience | 1 juni 2018

POST HBO Leergang Employee Experience |  1 juni 2018

Employee Experience is volgens HR trendwatchers de ‘next step’ voor HR. Medewerkers écht op de eerste plaats zetten en hen een ‘Great Place to Work’ bieden, maakt dat organisaties topwerkgevers én marktleiders zijn en blijven. Slechts 6% werkt nu al actief aan zijn Employee Experience. Wil je ook goed voorbereid zijn? Neem dan deel aan deze leergang.

Richard Branson zegt: “Clients do not come first. Employees come first. If you take care of your employee, they take care of your clients.” Medewerkers die zich happy, betrokken en bevlogen voelen, zetten zich immers meer in voor hun werk, de klant en hun collega’s. Hun productiviteit ligt hoger en hun verloop en ziekteverzuim is lager. Voldoende onderzoeken hebben inmiddels het verband tussen succesvol zijn in de business en happy medewerkers aangetoond.

In international onderzoek (KennedyFitch, 2017) geeft 88% van de HR managers aan dat Employee Experience de komende jaren (sterk) in aandacht gaat toenemen. De medewerker écht centraal zetten, betekent de focus verbreden naar de hele ‘employee experience’. Met een goede employee experience richt je je op alle interactie van medewerkers met hun organisatie. Dus van het eerste contact tot het vertrek en zelfs daarna om van medewerkers  ambassadeurs van je organisatie te maken. Alle interactie tussen medewerkers en hun werkgever dient te leiden tot een maximale positieve ervaring. Inmiddels hebben marktleiders binnen hun HR-afdelingen medewerkers met ‘employee experience’ in hun functienaam of hun hele HR afdeling omgedoopt.

In deze 4-daagse leergang kun je kennismaken met het gedachtegoed van toonaangevende experts op het gebied van Employee Experience:

• -Heleen Mes, Employee Experience & Design expert en oprichter LinkedIn groep Employee Experience Nederland/ België
  • -Ruud Rikhof, consultant en onderzoeker Kennedy Fitch Zurich
  • -Kilian Wawoe, auteur en HRM Docent Vrije Universiteit
  • -Tom Haak, Directeur HR Trend Institute
  • -Frank van den Brink, Directeur Employee Experience ABN Amro

Doelgroep
Deze post HBO is bedoeld voor HRM’ers die willen weten wat de laatste ontwikkelingen zijn op het HR vakgebied en willen weten wat Employee Experience en Employee Experience Design is, waarom het belangrijk is en best practices willen gebruiken om geïnspireerd te worden en een vertaalslag te maken naar de eigen organisatie. Externen kunnen ook deelnemen.

Aantal deelnemers
Minimaal 8, maximaal 20 deelnemers

Locatie en datum
Locatie: Leeuwenburg, Weesperzijde 190
Data:  vrijdag 1-8-22-29 juni
Kosten: Euro 1.975,00 incl BTW, catering en lesmateriaal.

Docent en deskundigen
De 4-daage post HBO leergang wordt inhoudelijk vormgeven door Heleen Mes van het HappinessBureau. Zij is docent van de meeste onderdelen en is de hele leergang bij de groep deelnemers als facilitator. Iedere trainingsdag zal een (of twee) externe deskundige(n) worden uitgenodigd om een presentatie te geven van circa 1,5 uur.

Voor de werkvormen wordt gestreefd naar inspirerende oefeningen en verdiepende interactie tussen de deelnemers.

Meer weten over het programma? Kijk dan hier

• Bedrijfsnaam:Leergang | HvA Alumni Academie
  • Investering:4-daagse leergang: €1.975,- incl BTW, catering en lesmateriaal