Top-HR Leiderschapsprogramma | 22 november 2018

Een zesdaags executive programma speciaal ontwikkeld voor HR-directeuren en senior HR-managers die zich verder willen ontwikkelen in hun strategische partnerrol.

De wereld om ons heen is in verandering en al deze ontwikkelingen hebben grote impact op de strategie en het presteren van uw organisatie. Gaan robots onze mensen en uiteindelijk ook onze leiders vervangen? Wat kan ik allemaal doen met big data? En wat zijn de gevolgen van globalisering voor mijn organisatie? Zijn al die veranderingen echt zo fundamenteel? In dit programma worden deze vragen beantwoord en leert u als HR-eindverantwoordelijke de veranderingen te vertalen in strategie. Bovendien ontwikkelt u inzichten om de betekenis van deze ontwikkelingen te bepalen voor leiderschap in uw organisatie, nu en in de toekomst.

Waarom deze opleiding?
Het zesdaagse executive programma wordt gegeven door gerenommeerde wetenschappers en door topexperts uit het bedrijfsleven en de publieke sector. In het programma besteden we aandacht aan actuele trends die op organisaties afkomen, denk aan robotisering, de opkomst van de platform-economie, big data en globalisering. Daarbij gaat het altijd om onderwerpen als de relevantie van ontwikkelingen in de buitenwereld voor de organisatie, de relatie met de strategie van de organisatie, de betekenis voor het huidige en toekomstige leiderschap van de organisatie. En uiteraard, de veranderende rol van HR. Het behandelen van deze onderwerpen draagt bij aan de verdere uitbouw van uw strategische partnerrol als eindverantwoordelijke HR-professional.

Leerdoelen
Aan het eind van de opleiding heeft u:
-Inzicht in recente trends en ontwikkelingen op verschillende niveaus die cruciaal zijn voor effectief leiderschap in organisaties
-Inzicht in de wijze waarop HR een rol kan spelen in het vergroten van de effectiviteit van leiderschap, gegeven deze trends
-Kennis en inzichten toegepast op concrete praktijkvoorbeelden
-De mogelijkheid om de verkregen inzichten te vertalen naar de eigen organisatie
-Inzichten verkregen in uw eigen effectiviteit

Opleidingsdatums
Het Top-HR Leiderschapsprogramma start in november.
Module 1: 22 en 23 november 2018
Module 2: 17 en 18 januari 2019
Module 3: 7 en 8 februari 2019

Kosten
De kosten voor het 6-daagse programma zijn €7.950,-. De prijs is exclusief hotelovernachtigingen, deze kunnen apart worden bijgeboekt.

Certificering
Na afronding van het programma ontvangt u een certificaat van de University of Groningen Business School en het expertisecentrum In the LEAD.

Aanmelding
1. Voor een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met onze projectmanager Sandy Fidder:
T 050 363 4684

In dit gesprek bespreekt zij, samen met u, de aanmeldings- en toelatingsprocedure. Na afloop van het gesprek ontvangt u een inschrijfformulier waarmee u zich officieel kunt aanmelden. De definitieve beslissing tot toelating wordt genomen door de kerndocenten prof.dr. Janka Stoker en prof.dr. Harry Garretsen.

Meer weten? Lees alles op deze website.

rug2 >  Top-HR Leiderschapsprogramma | 22 november 2018 | HRuniversity - Verbindt werken en leren

• Bedrijfsnaam:Leergang | Rijksuniversiteit Groningen
  • Locatie:Leuvenum
  • Investering:De kosten voor het 6-daagse programma zijn €7.950,- (exclusief hotelovernachtigingen)