Masterclass Toekomst van Organisaties en Organiseren | 7 november 2018

Masterclass Toekomst van Organisaties en Organiseren |  7 november 2018

Strategievorming en transitioneel leiderschap in veranderende markten

In de Masterclass de Toekomst van Organisaties en Organiseren helpen we deelnemers hun kennis en competenties op het gebied van strategievorming, planning en organisatiekracht verder te professionaliseren. Toekomstgerichtheid en het vergroten van de anticipatiekracht van organisaties in markten waar transformatie zowel kansen als uitdagingen creëert, is waar onze passie ligt. Wij bieden de deelnemers aan dit programma een platform om aannames en overtuigingen omtrent hun strategie in relatie tot aankomende ontwikkelingen in kaart te brengen en te toetsen. We reiken theoretische kennis en methodieken aan die passen bij hun strategische horizon en doelstellingen. En we werken met actuele klantcases waarin we je samen met andere deelnemers uitdagen om strategische perspectieven te ontwikkelen die een langetermijnperspectief omarmen.

Tijdens deze masterclass gaan we bijvoorbeeld in op de volgende vragen en onderwerpen:
- Grip op structurele ontwikkelingen, trends en hypes.
- Identificeren van de disruptieve invloed van trends uit de macro-omgeving op de kanteling van onze bedrijfstakken.
- Visievorming op klantgedreven ondernemen en innoveren in de komende jaren.
- In cocreatie met klanten en partners komen tot nieuwe proposities.
- Kennis om vanuit verschillende invalshoeken aan te kijken tegen businessmodel innovatie.
- Hoe kan big/smart data nieuwe business modellen voeden?
- Diverse voorbeelden worden vanuit de praktijk op een rij gezet en toegelicht. Zowel bestaande organisaties als start-ups.
- Met vervolgens een doorvertaling naar de eigen werksituatie.

masterclass_tijden >  Masterclass Toekomst van Organisaties en Organiseren |  7 november 2018 | HRuniversity - Verbindt werken en leren

Voor wie
Dit programma is bedoeld voor managers die verantwoordelijk zijn voor visievorming, beleidsontwikkeling en implementatie van een toekomstgerichte aanpak binnen hun organisatie.

Aanmelden met korting
Op het inschrijfformulier graag bij 'Bijzonderheden' vermelden dat je ‘via HRCOMMUNITY’ bent aangemeld. Dan wordt de korting automatisch doorberekend en betaal je geen €2795,- excl BTW maar slechts €2495,- excl BTW!

Vragen of het programma? We vernemen het graag. Neem contact op met Louise van Britsom E: of Karin Rigterink E: , M: 06 54334080.
Meer weten? Bekijk dan de brochure

• Bedrijfsnaam:Leergang | University of Amsterdam
  • Investering:€2795,00 excl BTW NU MET WEL €300,00 KORTING ALS JE JE AANMELDT VIA HRCOMMUNITY