Leergang Recruitment Advanced | 5 oktober 2017

 Leergang Recruitment Advanced |  5 oktober 2017

Omschrijving

Dé recruitmentopleiding voor professionals

Deze opleiding van 2×2 dagen heeft als doel om u verder op te leiden als vakvolwassen recruiter waardoor u een sterke gesprekspartner wordt voor het management, de ontwikkelingen van recruitment kent en het vak beheerst. U leert alles om alvast ongewenst invloed uit te oefenen om als senior, lead of manager gewenst advies te geven. Deze recruitmentopleiding is voor recruiters met meerdere jaren praktijkervaring werkzaam aan de bureaukant (W&S, detachering) of als corporate recruiter/recruitment manager. En het is de ideale vervolgopleiding voor de Leergang Recruitment Basic.

Een moderne aanpak

In de opleiding gaan we uit van de spelregels van de huidige arbeidsmarkt. Dat betekent dat wij ook met u een moderne intake houden (assessment) en uw ervaring, visie en motivatie meenemen om deel te nemen aan de opleiding en opdat we een minimaal niveau van deelnemers garanderen. Uw visie op het vak en de manier hoe u dat over de bühne brengt, is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Bij de start, tussendoor en bij het einde van de opleiding. Hoe presenteert u zich als vakvolwassen recruiter, leadrecruiter of (toekomstig) recruitment manager?

Dit doen we:
-Maximaal 18 personen
-In 2 keer 2 dagen (incl. overnachting)
-Veel interactie, oefeningen en intervisie
-Voorafgaand en tussen de trainingsdagen opdrachten en oefeningen
-Beste de beste praktijktrainers met bewezen trackrecord

Wanneer

5+6 oktober en 9+10 november.

Vroegboekactie

Wanneer u zich vóór 1 september 2017 inschrijft voor deze opleiding ontvangt u een gratis ticket t.w.v. € 395,- voor het Recruitment Tech Event dat op donderdag 23 november 2017 plaatsvindt. Tijdens het Recruitment Tech Event ontdekt u hoe recruitment tooling u kan helpen bij het realiseren van uw recruitmentdoelen.

Kijk voor meer informatie of het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Nog vragen?

Neem voor meer informatie contact op met Anja van Kemenade, anja@arbeidsmarktcommunicatie.eu, tel. 088 730 28 88.

Inschrijven

  • Bedrijfsnaam:Opleiding | Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
  • Datum: -
  • Locatie:Ermelo
  • Investering:€2.995,- excl. BTW
  • Aanmelden

Sponsoren

Log in