Coachtechnieken 1-op-1 dagopleiding | 7 september 2018

Coachtechnieken 1-op-1 dagopleiding |  7 september 2018

Effectiever communiceren door reflectie

Hoe help je anderen zelf antwoorden op hun dilemma's, problemen of vragen te vinden? Als je weerstand ervaart in een gesprek, hoe ga je dan om met je eigen emoties en die van anderen? En wat zijn de succesfactoren voor een coachende gespreksstijl?

Met behulp van de coachtechnieken voor 1-op-1-gesprekken breng je je gesprekspartner in beweging en ontdek je jouw eigen stijl. Dat heeft direct effect. Je merkt snel hoe je in je dagelijkse werk met meer rust en plezier effectieve (coach)gesprekken voert.

Resultaten
Je leert vanuit verschillende invalshoeken kijken naar de gesprekken die je voert. Dat vergroot je bewustzijn over het effect van jouw gedrag op anderen. Je ervaart het effect van het toepassen van coachtechnieken in gesprekken en kunt emoties beter hanteren. Je werkt effectiever en gemakkelijker samen en geeft resultaatgerichte feedback.

De training beoogt het volgende:

• - Je kunt coachtechnieken inzetten in 1-op-1-gesprekken.
  • - Je hebt zicht op je eigen gespreksstijl en het effect daarvan in coaching.
  • - Je bent je bewust van je valkuilen en die van anderen. Je kunt deze effectief gebruiken.
  • - Je bent beter in staat om te confronteren en zowel positieve als negatieve feedback te geven en te ontvangen.
  • - Je kunt emoties beter hanteren.
  • - Je coaching op competenties is doeltreffender.
  • - Je kunt afstand nemen en je eigen gedrag beschouwen.

Na afloop van de training ontvang je een certificaat van SchoolvoorCoaching

Lees meer over deze training via deze link of neem contact op met SchoolvoorCoaching via 030-3035271.

Praktische informatie:
- 4 losse dagen: 7 sept, 14 sept, 28 sept, 5 oktober vanaf 09.30 uur - 17.15uur.
- € 1.704,00
- 12 deelnemers

• Bedrijfsnaam:Opleiding | SchoolvoorCoaching
  • Locatie:Driebergen-Rijsenburg