Erasmus Masterclasses | 29 januari 2019

Business Education

In samenwerking met het Erasmus Centre for HR Expertise, biedt PW. masterclasses aan op het gebied van bedrijfskunde en HR. De masterclasses zijn gericht op strategische- en bedrijfskundige onderwerpen en bieden essentiële kennis waarmee de HR-professional zich verder kan ontwikkelen. Voor deze trajecten werken we samen met wetenschappelijke docenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Bekijk hier het actuele aanbod:

• Inclusief certificaat PW. i.s.m. Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Download gratis de brochure

Het aanbod bestaat uit:

9-01-19 Erasmus Masterclass Financieel & Lean Management voor HR
Wilt u meer kennis opdoen over financiën, performance- en Lean management? Wilt u meer invloed uitoefenen als HR-professional op deze terreinen? In deze masterclass i.s.m. Erasmus Universiteit Rotterdam gaat u 2 dagen aan de slag met uw eigen praktijkcase.

31-01-19 Erasmus Masterclass Leiderschapsontwikkeling
Verhoog in één dag uw leiderschapskwaliteiten! Tijdens deze Masterclass i.s.m. Erasmus Universiteit Rotterdam gaat aan de slag met uw leiderschapsvaardigheden waarmee u dat verschil kunt maken binnen uw organisatie. U krijgt de instrumenten en inzichten aangereikt.

07-02-2019 Erasmus Zelfsturende organisaties
Waar start u als u zelfsturing binnen uw organisatie wilt invoeren? En wat zijn de consequenties? In deze eendaagse Masterclass i.s.m. Erasmus Universiteit Rotterdam heeft u een businesscase om zelfsturing binnen uw organisatie te implementeren.

• Bedrijfsnaam:Opleiding | PW. Academy
  • Locatie:Rotterdam