VDS Inspiratiewandelingen | 24 augustus 2017

 VDS Inspiratiewandelingen | 24 augustus 2017

Omschrijving

Tegenwoordig ben je continu met mensen in contact, maar het is wel eens fijn om een keer een goed gesprek te kunnen voeren. In de zomer is het wellicht rustiger op je werk, en is daar meer tijd voor. Tevens is dat een mooie periode om rust en inspiratie op te doen tijdens een fijne wandeling in de natuur.

In augustus bieden we daarom vier bijzondere, ontspannende en verrijkende wandelingen aan en gaat het vooral om persoonlijke aandacht, ontmoeten, verbinden en het inspireren van elkaar. De wandelingen bieden je mooie en waardevolle inzichten doordat je kunt leren en ervaringen kunt delen met jouw vakgenoten en onze experts op het door jouw gekozen thema. Na een wandeling ben je opgeladen, geïnspireerd en op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en vraagstukken in jouw vakgebied.

Wat gaan we doen?
We verzamelen ons in de ochtend op een mooie plek waar we beginnen met een goede kop koffie of thee. Vervolgens wordt de wandeling in rustig tempo gelopen en zullen we naast het stilstaan bij de natuur ook op een ontspannen manier met elkaar in gesprek. Tijdens of voor de wandeling is er de mogelijkheid een licht ontbijt te nuttigen dat door ons wordt aangeboden. Aan het einde van de wandeling zullen we de meest besproken onderwerpen evalueren waardoor je met nieuwe ideeën voor jou en je bedrijf je dag geïnspireerd kunt voortzetten.

Thema’s
De vier wandelingen zijn verdeeld over de maand augustus en hebben ieder een ander thema:
– Persoonlijk leiderschap: donderdag 3 augustus van 8.00-10.30
– Veerkracht: dinsdag 8 augustus van 8.00-10.30
– Leidershapsontwikkeling: donderdag 24 augustus van 8.00-10.30
– Teamontwikkeling: dinsdag 29 augustus van 8.00-10.30

Voor wie?
Ben jij een L&D professional, HR professional, directeur of senior manager dan zijn deze wandelingen voor jou op maat gemaakt!

Duur, lengte, groepsgrootte en locatie
De inspiratie wandelingen worden georganiseerd vanuit een centrale en natuurlijke plek in Midden-Nederland.
Het programma is van 8.00- 10.30 uur, inclusief ontvangst en afsluiting. De lengte van de wandeling is ongeveer 6 kilometer, en de groepsgrootte is  maximaal 12 personen per ochtend.

Kosten en overige informatie
Deelname aan de inspiratiewandelingen zijn gratis.
Weer of geen weer, neem de juiste schoenen mee en eventueel een paraplu. Wij zorgen voor de rest!
Het kan zijn dat je na je aanmelding verhinderd bent, daarom kun je je tot twee dagen voor de wandeling afmelden, anders zijn we genoodzaakt een no-show fee van eur. 45,00 te rekenen.

Aanmelden
Wil je op een andere manier de dag beginnen, nieuwe inzichten op doen voor jezelf en je bedrijf, je laten inspireren op het thema dat je aanspreekt, vakgenoten ontmoeten, kennis opdoen en delen, én wil je graag weten wat er nog meer speelt in jouw vakgebied? Meld je dan nu aan, we kijken er naar uit je te begroeten tijdens één of meerdere wandelingen in augustus!

Aanmelden

Inschrijven

  • Bedrijfsnaam:HR agenda | VDS
  • Datum: -
  • Locatie:Verschilt
  • Investering:Gratis
  • Aanmelden

Sponsoren

Log in