Map of meaningful work | 8 juni 2018

 Map of meaningful work |  8 juni 2018

Omschrijving

Masterclass met Prof. Marjolein Lips-Wiersma en Lilian Kolker MBA.

Wat heeft betekenis van werk te maken met succes? Alles.
Succes van organisaties is sterk gelinkt aan hoe we ons werk ervaren. Het maakt veel uit of je je werk zinvol vindt of dat je denkt: waar is dit nou goed voor? Dat beïnvloedt je motivatie en creativiteit, maar ook bijvoorbeeld de werk/privé-balans en het ziekteverzuim. Iedere dag dat jouw inzet ertoe doet, maakt een wereld van verschil. Voor jezelf, voor je klant en voor de organisatie. Toenemende werkdruk en de over elkaar heen buitelende veranderingen in onze werkomgeving versnipperen onze aandacht. Ze versterken het gevoel dat je nooit genoeg doet en bereikt. En in regels en bureaucratie raak je gemakkelijk kwijt wat inspireert. Onze motivatie komt daarmee in de knel. Je ziet niet meer hoe je werk en dat van je collega’s bijdragen aan het grotere geheel. En in de taal over efficiëntie en resultaten gaat een essentiële vraag dan gemakkelijk verloren: ‘Wat doet er nou echt toe?’ Hoe breng je daar verandering in? Stap in de Map of Meaningful work! De map brengt alle dimensies van motivatie in kaart. Niet vaag, maar praktisch en concreet. Het ontrafelt zinvolle en zinloze ervaringen en slaat een brug tussen inspiratie en de dagelijkse realiteit. Het brengt het gesprek op gang en zet aan tot actie die ertoe doet.

De Map of Meaningful Work geeft grip op het nemen van besluiten en het organiseren van je werk.

Programma
De toelichting op de Map vraagt relatief weinig tijd. Je oefent en gaat actief aan de slag. Je onderzoekt hoe je betekenis geeft vanuit verschillende perspectieven. Vanuit jezelf en je werk met anderen en vanuit de actie en de reflectie. Hoe sla je de brug tussen inspiratie en dagelijkse realiteit? Ontdek ook de verschillende mogelijkheden om de map te gebruiken. Van coaching tot jaargesprekken. Van leiding geven en nemen tot het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten.

Kom naar de Masterclass:
-Voor meer inzicht in wat werk betekenisvol maakt;
-Als je als professional, trainer, manager of adviseur werk met betekenis in teams en organisaties wilt organiseren;
-Om de map te gebruiken bij coaching en anderen te helpen meer inzicht te krijgen in hun drijfveren en persoonlijke motivatie;
-Om gebruik te kunnen maken van een heel een andere manier van reflectie en feedback die mensen aanzet tot actie en ontwikkeling.

Wil je meer weten? Bekijk dan deze brochure
Direct aanmelden kan bij Lilian Kolker door een mail te sturen naar .

 

Inschrijven

  • Bedrijfsnaam:HR agenda | 52ºN 5ºE
  • Datum: -
  • Locatie:Bunnik
  • Investering:€640,- ex BTW
  • Aanmelden

Sponsoren

Log in