Workshop De onderstroom in organisaties herkennen | 12 oktober 2018

Interveniëren met impact

Waar mensen samenwerken, spelen voortdurend zaken in de ‘onderstroom’. De onderstroom bepaalt -vaak onbewust - wat er boven tafel gebeurt. Hij is in teams en organisaties zichtbaar als gedoe.

Moeizame besluitvorming of praten over elkaar in plaats van met elkaar zijn voorbeelden van gedoe die we vaak tegenkomen in organisaties en teams. Gedoe is lastig te grijpen, leidt af, lijkt vaak niet door logica gedreven, en beïnvloedt resultaten. Op onze pogingen gedoe snel op te lossen volgt vaak alleen maar meer gedoe.

Herken jij gedoe in jouw werk? Ben je op zoek naar andere manieren het te beïnvloeden? Wil je interventies met echte impact kunnen inzetten? Kan jij ‘niet weten’ verduren? Durf je te experimenteren? Ben je bovendien nieuwsgierig naar jouw eigen onderstroom? Wil je weten hoe je jezelf als instrument optimaal kunt inzetten om duurzame resultaten te boeken? Dan is deze workshop je op het lijf geschreven.

We werken met jouzelf als instrument om de onderstroom te kunnen waarnemen. We experimenten met het functioneel inzetten van jouw persoonlijke waarneming. Daarnaast werken we met de praktijk casuïstiek van de deelnemers. Vanuit het Systeemdenken en Systemisch werken onderzoeken we welke krachten in de onderstroom actief zijn en hoe deze duurzaam te beïnvloeden zijn ten gunste van het optimale resultaat.

Resultaat
Aan het eind van de middag ga je naar huis met nieuwe manieren om organisaties en teams waar te nemen in de praktijk. Je krijgt inzicht in de krachten die in de onderstroom actief zijn en de wetmatigheden die hierbij spelen. We geven je praktische instrumenten die je helpen om irrationele situaties te doorgronden en de dynamiek te beïnvloeden.

Lees meer over deze workshop via deze link of neem contact op met SchoolvoorCoaching via 030-3035271.

Praktische informatie:
- 1 dag: 12 oktober 2018 van 09.30 uur - 17.15 uur
- € 349,00
- 12 deelnemers

• Bedrijfsnaam:HR agenda | SchoolvoorCoaching
  • Locatie:Driebergen-Rijsenburg
  • Investering:€ 349,00 (excl. btw, incl. verblijfkosten en studiemateriaal)