HRcommunity Presents: The Employee Journey | 12 juni 2018

 HRcommunity Presents: The Employee Journey | 12 juni 2018

Omschrijving

HRcommunity neemt je deze zomer mee in de wereld van onboarding, teambuilding, performance & productivity.
Op 12 juni organiseren wij HRcommunity Presents: The Employee Journey. Een dag geheel in het teken van de reis die de medewerker door jouw organisatie maakt.

Programma
09.30 - 10.00 Inloop
10.00 – 11.30 Opening en Keynote Ynzo van Zanten – Chief Evangelist bij Tony's Chocolonely
11.30 – 13.00 Beursvloer met experts open
11.30 – 12.15 Workshopronde 1
12.15 – 13.00 Workshopronde 2
13.00 – 13.45 Lunch
13.45 – 15.15 Beursvloer met experts open
13.45 – 14.30 Workshopronde 3
14.30 – 15.15 Workshopronde 4
15.15 – 16.00 Keynote Menno de Bree -  Docent ethiek en filosofie aan het Universitair Medisch Centrum Groningen, publieksfilosoof bij The School of Life
16.00 Borrel

Waarom is de Employee Journey zo belangrijk?
Marketing en finance weten het al tijden: de customer journey is een van de belangrijkste onderdelen van je organisatie. En de medewerker wordt nu steeds meer als klant gezien, want zij zijn ook jouw business. Hoe zij door de organisatie bewegen en hoe zij dat zelf ervaren is dan ook cruciaal om te weten. Want mensen verlaten steeds sneller je organisatie en talent binnenhalen wordt steeds moeilijker. Elk moment van de Employee Journey kun je ze verliezen óf juist binnenhalen. Dus als je er voor zorgt dat jouw Employee Journey van begin tot eind geregeld is, dan zijn jouw medewerkers blij. En blije medewerkers zijn tenslotte goede ambassadeurs. Win-win dus.

Wat kun je verwachten?
Elke Employee Journey bestaat uit meerdere stappen. En elke kleine stap kan een grote verbetering betekenen voor jouw organisatie. Daarnaast is de verbinding tussen die stappen belangrijk om te voorspellen wat je medewerkers nodig hebben. In onze vertrekhal hop je van gate naar gate, waar de experts je opwachten om je verder te helpen die stappen te zetten. Volg workshops die aansluiten bij de thema’s binnen de journey, en luister naar verschillende sprekers. Zo vertelt Ynzo van Zanten van Tony’s Chocolonely over de engagement bij een van de leukste werkplekken van Nederland.

Op het event word je klaargestoomd om de Employee Journey in jouw organisatie te perfectioneren, want iedereen weet tenslotte: het gaat niet alleen om de bestemming, maar juist ook om de reis er naar toe. En op elke reis wil je goed begeleid worden, soms een uitstapje kunnen maken en altijd met een tevreden gevoel naar huis gaan. Je verlaat het event vol nieuwe inzichten en weet als geen ander hoe je jouw medewerkers de beste werkbeleving ooit kunt geven. Ready for take off? 

Ticketprijzen
Individueel Ticket: €299,- excl. BTW
Teamticket met 4 tickets voor de prijs van 3: €900,- per team excl. BTW
Studenten: €25,- excl. BTW

Aanmelden >>

 

Als je je via de aanmeldbutton inschrijft, dan wordt een factuur nagestuurd. Liever meteen met Ideal of creditcard betalen? Klik dan hier

HRcommunity_Presents_versie_7 > HRcommunity The Employee Journey | HRuniversity - Verbindt werken en leren

Inschrijven

  • Bedrijfsnaam:Event | HRcommunity
  • Datum: -
  • Locatie:Amsterdam
  • Investering:Individueel ticket €299,- excl. BTW. Ook teamtickets te koop en studententickets.
  • Aanmelden

Sponsoren

Log in