HRsummerschool (2-daagse) | 27 juli 2017

 HRsummerschool (2-daagse) | 27 juli 2017

Omschrijving

HRsummerschool: Voor starters en Young Professionals

Ambitie tot aan de sterren? Een gouden netwerk opdoen? Gemotiveerder dan ooit aan de slag? Met de HRsummerschool heb je meer dan een streepje voor op de arbeidsmarkt. Beklim de carrièreladder en geef je op voor de 2-daagse HRsummerschool.

Wat kun je verwachten?

Twee dagen ga je aan de slag met een team en ben je onderdeel van de HRsummerschool game. Achterover leunen? Ho maar. Je gaat aan de slag en met je voeten in de modder. Zo wordt jij de onderscheidende starter op de arbeidsmarkt. Je wordt overspoeld met inspirerende keynotes van de HR-directeur van Vodafone en YoungCapital, werkt keihard aan je case en overnacht in het inspirerende B. Amsterdam.

We beginnen met een game van een halve dag en deze bouwen we uit naar een business case. Continu verbeteren dus, waarbij verschillende experts je challengen op het gebied van EHRM, Coaching en Training, Talentmanagement en Blockchain organiseren! 

Bloed, zweet en tranen, maar het resultaat: daar kun je trots op zijn. En: aan het einde van de HRsummerschool worden de meest succesvolle teams beloond met mooie prijzen!

Iedereen lean!

Het centrale thema dit jaar is ‘Lean HR’. Je wordt om de oren geslagen met termen als lean, agile en scrum, maar wat betekent het nu eigenlijk? Hoe kan je het toepassen op HR om zo een cultuur van continue verbetering te creëren in je toekomstige organisatie? In deze twee dagen ga je het antwoord krijgen op die vragen en ervaren, doen en denken.

Voor wie?

De HRsummerschool biedt ambitieuze talenten die willen groeien en presteren deze unieke kans. Hierdoor kun jij je doorontwikkelen als Young Professional of jezelf als onderscheidende starter laten zien op de arbeidsmarkt.

Aanmelden >>

Inschrijven

  • Bedrijfsnaam:Afgelopen events | HRcommunity
  • Datum: -
  • Locatie:Amsterdam
  • Investering:€349,- ex. BTW
  • Aanmelden

Sponsoren

Log in