Sponsors

HRcommunity is een bruisend en interactief knooppunt voor iedereen die vindt dat mensen de sleutel vormen voor het succes van organisaties. Wij dragen bij aan veerkracht, wendbaarheid en werkplezier, voor én door mens en organisatie! Dit doen wij in samenwerking met een vaste groep sponsoren die de community versterken en voeden. Op deze pagina leest u meer over onze partners en de mogelijkheden voor sponsorships

Wat houdt een sponsorship in?

U krijgt een podium binnen de grootste HR community van Nederland. Hoe dit precies wordt vormgegeven, bepalen we in overleg. Met meer dan 50.000 leden zijn we niet alleen de grootste maar ook de meest productieve community in Nederland.

Sponsor worden?

Wilt u ook sponsor worden van HRcommunity of van HRzone of wilt u meer informatie over sponsoring? Neem dan contact met ons op.

Onze sponsors uitgelicht

 

 1AFAS > Sponsors | HRuniversity - Verbindt werken en leren
Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan.

 

logo_HF > Sponsors | HRuniversity - Verbindt werken en leren
HeadFirst verbindt sinds 1995 Zelfstandig Professionals (ZP’ers), Leveranciers van professionals en Opdrachtgevers. Zelfstandig Professionals en Leveranciers van professionals bieden hun expertise via HeadFirst aan bij Opdrachtgevers. En Opdrachtgevers huren alle aanwezige kennis uit dit onafhankelijke kennisnetwerk via HeadFirst in. 

 

Insights-Corporate-Logo > Sponsors | HRuniversity - Verbindt werken en leren

Insights is een organisatie die wereldwijd actief is op het vlak van training en ontwikkeling. De programma’s van Insights zijn ontworpen om de bijzondere kwaliteiten van uw organisatie te helpen ontdekken en te ontwikkelen, en bieden unieke perspectieven om de betrokkenheid en effectiviteit van uw medewerkers, teams en managers te versterken.

 

1Effectory > Sponsors | HRuniversity - Verbindt werken en leren

Effectory is in Europa marktleider op het gebied van medewerkersonderzoek, dat inmiddels veel verder gaat dan traditioneeltevredenheidsonderzoek. Juist zaken als betrokkenheid, bevlogenheid, leiderschap, efficiëntie en klantgerichtheid worden naar boven gehaald.

 

1Lagerweij > Sponsors | HRuniversity - Verbindt werken en leren
Lagerweij & Partners is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in het analyseren van talentenprofielen. De missie van Lagerweij & Partners is het beste in mensen naar boven te halen. Vanuit die diepgewortelde overtuiging is Lagerweij & Partners actief op het gebied van talentmanagement.

 

1Raymakers > Sponsors | HRuniversity - Verbindt werken en leren

RaymakersvdBruggen is specialist als het gaat om invulling van zowel vaste als interim HRM posities. RvdB wordt ingeschakeld voor de invulling van HRM functies op elk niveau en in elk specialisme, HR managementfuncties, payroll, opleiding, recruitment en andere. RvdB werkt voor alle branches in zowel de profit als non-profit.

 

TFC_logo > Sponsors | HRuniversity - Verbindt werken en leren

Trainers Academie is al decennia dé specialist in HRD , met de Post-HBO erkende opleidingen coach, trainer en HRD adviseur. Ook de gecombineerde opleiding trainer- coach is zeer in trek. Sommigen noemen ons de bakermat van de 'train de trainer' opleiding. Vele honderden alumni vonden hun werkkring in het vak dat zij met passie en deskundigheid beoefenen.

Log in

×